Träna med oss

 

Det finns många skäl att utöva medeltida stridskonst. Kanske vill du bemästra huggövningar som du kan öva på under din fritid i syfte att förbättra din koordination? Är det så att du vill fördjupa din förståelse för historia? Gillar du att sparra mot vänner på fritiden i vänskaplig kamp eller har en önskan att tävla i internationella turneringar? Ingen orsak att träna denna konst kan vara bättre än någon annan och det är föreningens målsättning att tillgodose alla som är intresserade med det de vill få ut av sin träning.

 

Vill du träna med oss eller om du bara har frågor ska du inte tveka att ta kontakt med oss!

 

 

Ordinarie träningar

 

Vi tar emot nybörjare under våra ordinarie träningar i MSL.

Tid och plats: Torsdagar kl 20.00-22.00 och söndagar kl

19.00-21.00 i Vasahallen sal C.

Skicka gärna ett medelande att du vill delta.

 

Du som nybörjare kommer introduceras för de grundläggande principerna och teknikerna för den stridskonst vi utövar. Målet är att ge dig som nybörjare de förutsättningar som du behöver för att börja träna på mer avancerad nivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När du har fullgjort och varit aktiv under en hel termin, har utrustning för, vill och känner dig redo så finns möjligheten att börja delta i frifäktarlektioner. Där sätts ofta fysiska, psykiska och tekniska förmågor på prov så för den som eftersträvar att utvecklas som fäktare är det lätt att upptäcka vad som behöver prioriteras att jobba på genom dessa träningar. För mer information om utrustning, se fliken "Utrustning".

 

Notera att det är inget krav att efter en vis tid ska börja som frifäktare. Det är något var fäktare själv avgör när hen är redo för eller vill ge sig in på. Flera fäktare som tränar med oss väljer att avstå den delen av fäktningen för att helt koncentrera sig på rena teknikövningar vilket är helt okej.

 

Medlems- och träningsavgift är 800 kr per termin.

(För studerande och oanställda; 700 kr per termin).

 

Betalning sker till kontonummer: 8158-8,4 688 342-7

Bank: Swedbank

 

OBS! Kom ihåg att märka betalningar med namn!

Träna med oss